Home
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
wiśnia |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
100% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 1 |
|
Autor |
Wiadomość |
bärt Administrator
|
Wysłany:
Nie 16:49, 22 Kwi 2007 |
|
|
Ostrzeżeń: 0/3
|
Firma: Dobre pytanie... niestety nie potrafię czytać po arabsku, być może, nie długo będę wiedział...
Smak: wiśnia
Waga: 50g
[link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych]
Ten tytoń zawdzięczam Hubertowi, który dostał go od znajomego z Al-Hasa, Jehada.
Opakowanie tytoniu nie zachęca, ale czasami pozory mylą ^^
Ponoć to jedno pudełeczko zalało całą przesyłkę z tytoniami, i teraz tytoń już nie pływa - jest wręcz suchy, dużo bardziej niż np. Layalina.
Jest za to świetnie pokrojony i łatwo się go rozdrabnia.
Już po zdjęciu wieczka dociera niesamowity, na prawdę niesamowity słodziutki aromat wiśni i zachęca do palenia. Po rozpaleniu (1/3 Cocoochy + cybuch z kominkiem) kolejna jakże miła niespodzianka - ilości dymu i ten smak !
W prawdzie dymu nie było aż tak dużo jak w przypadku Al Amir'a (może dlatego, że paliliśmy na dworze i wiatr szybko rozdmuchiwał dym), lecz było go na prawdę bardzo dużo. No i ten smak - arcydzieło. Świetny, słodki (ale nie przesadnie) smak wiśni, który niczym nie różnił się od zapachu tytoniu w pudełku.
Kolejnym atutem tego tytoniu jest długość palenia - ponad 2 godziny na jednym nabiciu !!! Dotychczasowy rekord.
Zachwyciłem się tym tytoniem, bo chyba wreszcie wiem, jak ma wyglądać melassa-ideał. Daję 6, choć nie paliłem jeszcze Starbuzz'a, ale wątpię, ażeby był dużo lepszy....
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
|
|
|